Elbiler bliver stadig mere populære i Europa, og flere og flere vælger miljøvenlige køretøjer. Hvad er de mest solgte elbiler i EU-området? I denne artikel tager vi et kig på de bedst sælgende elbiler på det europæiske kontinent. Læs videre for at finde ud af mere om de mest populære elbiler.

Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3

Ifølge analyserne er de mest solgte elbiler på mode på grund af de forskellige værktøjer, der udgør dem. Det drejer sig blandt andet om ladekablet , rækkevidde, modstand, motor og meget mere. Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3 topper listen over de bedst sælgende biler.

  • Renault Zoe : Renault Zoe er den bedst sælgende elbil i Europa. Med sit elegante design og lange rækkevidde har Zoe overbevist mange bilister. Den har en rækkevidde pĂĄ op til 395 km i henhold til WLTP-cyklussen, hvilket gør den til et ideelt valg til hverdagsture.
  • Tesla Model 3: Tesla Model 3 er ogsĂĄ meget populær i Europa. Med sit sporty udseende og imponerende ydeevne har Model 3 vundet over mange bilentusiaster. Den har en rækkevidde pĂĄ op til 614 km i henhold til WLTP-cyklussen, hvilket gør den til en af ​​de mest effektive elbiler pĂĄ markedet.
  • Volkswagen ID.3: Volkswagen ID.3 er en alsidig elbil med en rækkevidde pĂĄ op til 549 km ifølge WLTP-cyklussen. Med sit moderne design og avancerede funktioner er ID.3 et populært valg blandt europæiske bilister.

Elbiler vokser hurtigt i Europa, og flere og flere modeller er tilgængelige på markedet. Uanset om du leder efter en kompakt bil, SUV eller luksuslimousine, er der en elbil, der passer til dine behov og præferencer.

Tesla Model 3

Andre populære elbiler

Udover Renault Zoe, Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3 er der også andre elbiler, der hurtigt har vundet beundring hos bilister i hele Europa. Disse biler har viden nok til at holde sig på kanten af ​​de mest brugte og dermed mest solgte elbiler.

  • Nissan Leaf: Nissan Leaf er en af ​​de bedst sælgende elbiler i verden, og den er ogsĂĄ en stor succes i Europa. Med en rækkevidde pĂĄ op til 385 km i henhold til WLTP-cyklussen tilbyder Leaf en komfortabel og miljøvenlig kørsel.
  • Hyundai Kona Electric: Hyundai Kona Electric er en kompakt SUV med en rækkevidde pĂĄ op til 484 km i henhold til WLTP-cyklussen. Med sit moderne design og avancerede funktioner er Kona Electric et populært valg for dem, der leder efter en rummelig elbil.
  • BMW i3: BMW i3 er en elbil i topklasse med en rækkevidde pĂĄ op til 310 km i henhold til WLTP-cyklussen. Med sit karakteristiske design og imponerende ydeevne er i3 et populært valg blandt europæiske bilister. Denne elbil har ekstraordinær udholdenhed. Denne elbil skiller sig ud med sit unikke design og flotte udseende.
  • Audi e-tron: Audi e-tron er en elektrisk SUV med en rækkevidde pĂĄ op til 436 km i henhold til WLTP-cyklussen. Det elegante design og avancerede funktioner gør e-tron til et populært valg blandt bilister, der leder efter en førsteklasses elbil. Ligesom BMW i3 har e-tron en række funktioner, der gør den attraktiv nok til at blive brugt.

Check out our products

    Check out our products