Vold har en lang historie

Historie
En familievirksomhed i mere end 100 år

I 1907 havde grundlæggeren Christoffel De Koff en vision. Han indså, at virksomheder i logistiksektoren havde brug for specialiserede leverancer. Dengang, nu og i fremtiden.
De Koffs historie
Hans ekspertise i forbindelsesudstyr gjorde ham til en ønsket samarbejdspartner. Dertil kommer passionen, som Christopher havde slået som en gnist i de tre generationer efter ham. Fra 1986 førte dette til, at De Koff blev importør af elektriske lastbiler. Vi leverer til grossister og karosseriværksteder i Holland, Belgien, Tyskland og andre lande.

Hos De Koff er vi klar over, at denne lange historie ikke er en selvfølge. Den viden, der er gået i arv i årtier fra far til søn, er det, der gør os til dem, vi er. Vi er mere end blot en importør og forhandler. Vi er specialister. Vi monterer og fremstiller også. Logistik er en del af vores DNA. Lige så meget som vores organisatoriske karakter. Vi kan godt lide korte linjer og klare løsninger. Siden 2020 har vores lager for eksempel været fuldautomatiseret og forbundet med en praktisk online bestillingsportal. Vi flyttede også til nye lokaler i 2020. Fra vores hjemby Maarsbergen (Utrecht) er vi forberedt på fremtiden. Vi bevæger os fremad. Med viden fra dengang og nu.

Ud fra denne idé blev Voldt født. Den globale energiomstilling tager hurtigt form. Ved at samarbejde med pålidelige fabrikker i Europa kan vi bidrage til denne overgang ved at levere premium ladekabler, der letter sikker og hurtig opladning af elbiler.