Voldt: Din samarbejdspartner i Danmark til ladekabler til elbiler

Voldt er en førende europæisk producent af højkvalitets ladekabler til elbiler. I takt med den stigende efterspørgsel efter bæredygtig mobilitet tilbyder vi dig de bedste løsninger til at imødekomme vores kunders behov, og vi leder efter partnere, der ønsker at udvide vores netværk og samarbejde med os om fremtiden for bæredygtig mobilitet i Danmark. Som europæisk producent af ladekabler er vi klar til at støtte og hjælpe dig med at vokse.

Kontakt os

Dine fordele som Voldt®-partner

Voldt byder på flere fordele for dig som partner. Vores ladeløsninger produceres og fremstilles i deres helhed af os i Europa. Det betyder, at vores produkter altid er tilgængelige. Vores hundrede års erfaring inden for bilinnovation betyder, at vi kan hjælpe dig med at designe en skræddersyet opladningsløsning ( i din farve og med dit mærke ). Vi fremstiller og fremstiller dit design til et solidt, bæredygtigt produkt.

Vi tilbyder valgfri dropshipping til 15 europæiske lande. Derudover får du op til 40% rabat og 2 års fuld garanti.

Bestil direkte fra den europæiske producent

Altid på lager

2 års fuld garanti

Valgfri dropshipping

Vi producerer og fremstiller dit skræddersyede produkt

Op til 40% rabat

Betal med 30 dages faktura

Fleksible og sikre ladekabler

Hos Voldt kommer kvalitet først. Vores ladekabler er fremstillet med certificerede, fleksible og holdbare kabler, der udelukkende er produceret i Europa.

Det, der gør vores egendesignede ladestik ekstra specielle, er, at de består af ét stykke, uden skrueforbindelser. Dette sikrer endnu bedre holdbarhed og pålidelighed.

  • Arven fra det dynamiske team

    Med over hundrede års erfaring inden for bilinnovation kombinerer vi traditionelle værdier med teknologiske fremskridt. Hjælp os med at være banebrydende i elbil-landskabet med opfindsomhed og solid produktudvikling.

  • Rentabel partnerskabsmodel

    Voldts partnerskabstilgang tilbyder en fordelagtig indtægtsmodel, der har til formål at maksimere vækst og lønsomhed for partnerne. Denne strategi gør det muligt at tilpasse partnernes succes med Voldts premium EV-produkter, hvilket sikrer gensidige økonomiske fordele og et robust markedsfodaftryk.

  • Hollandsk ingeniørarbejde af højeste kvalitet

    Voldts "Made in the Netherlands"-mærke står for mere end bare kvalitet, det er et vidnesbyrd om vores engagement i ingeniørmæssig ekspertise. Hvert enkelt ladekabel til elbiler er et produkt af omhyggeligt hollandsk håndværk, der sikrer topydelse og pålidelighed, som kunderne kan stole på.

1 af 3

Bliv partner med Voldt

Kontaktformular